Consilierul municipal Victor Chironda, care a anunțat că va candida la alegerile locale din Chișinău pentru funcția de primar, a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a fi înregistrat în calitate de concurent electoral. 

Acesta a spus că va participa în cursa electorală în calitate de candidat neafiliat pe platforma Mișcării Social-Politice „Forța Nouă”.

Tot azi, Victor Chironda a anunțat că din echipa sa va face parte și activistul civic Sergiu Tofilat, expert în energetică, fost candidat la alegerile locale noi din 2018 la funcția de primar al capitalei.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

Anterior, Victor Chironda a declarat că va participa în cursa electorală și pentru funcția de consilier municipal.

În prezent, CECEM a înregistrat trei candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică și Teodor Cîrnaț.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!