Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

social

/FOTO/ Accident mortal pe calea ferată! Trenul de pe ruta Chișinău - Odesa a tamponat un automobil

15 septembrie 2019, ora 10:28
Distribuie:

Un accident mortal s-a produs azi-dimineață pe calea ferată, în apropiere de localitatea Varnița, Anenii Noi. Trenul de pe ruta Chișinău-Odesa a lovit un automobil de model Dacia Duster. Șoferul mașinii, un bărbat de 61 de ani, originar din Fîrlădeni, a decedat pe loc.

Poliția din Tighina a fost alertată la ora 8 dimineața despre producerea accidentului de către cineva dintre martori.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repesciuc, preliminar, poliția a stabilit că șoferul a trecut la roșu la semafor.

Victima ar fi fost angajat al Serviciului Vamal: „El ar fi fost în tura de noapte, potrivit rudelor, acesta se grăbea spre casă pentru a culege poama. Deocamdată, aceste declarații se verifică”, a declarat ofițera de presă pentru TV8.md.

La fața locului activează și Poliția din Tighina, și Poliția din regiunea trasnistreană. La momentul publicării știrii, oamenii legii încă se aflau la fața locului, iar circulația trenului era stopată.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de Poliție.

Foto: IP Anenii Noi

Foto: IP Anenii Noi

Foto: IP Anenii Noi

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram