Un accident mortal s-a produs azi-dimineață pe calea ferată, în apropiere de localitatea Varnița, Anenii Noi. Trenul de pe ruta Chișinău-Odesa a lovit un automobil de model Dacia Duster. Șoferul mașinii, un bărbat de 61 de ani, originar din Fîrlădeni, a decedat pe loc.

Poliția din Tighina a fost alertată la ora 8 dimineața despre producerea accidentului de către cineva dintre martori.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Repesciuc, preliminar, poliția a stabilit că șoferul a trecut la roșu la semafor.

Victima ar fi fost angajat al Serviciului Vamal: „El ar fi fost în tura de noapte, potrivit rudelor, acesta se grăbea spre casă pentru a culege poama. Deocamdată, aceste declarații se verifică”, a declarat ofițera de presă pentru TV8.md.

La fața locului activează și Poliția din Tighina, și Poliția din regiunea trasnistreană. La momentul publicării știrii, oamenii legii încă se aflau la fața locului, iar circulația trenului era stopată.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de Poliție.

Foto: IP Anenii Noi

Foto: IP Anenii Noi

Foto: IP Anenii Noi

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!