Blocul ACUM și-a desemnat candidații la funcțiile de primari pentru alte cinci suburbii ale municipiului Chișinău: Budești, Condrița, Cruzești, Vadul lui Vodă și Ghidighici.

Astfel, la Budești va candida Sergiu Brânză, directorul Liceul Teoretic „Budești”; la Condrița – Svetlana Zagareanu; Candidata lucrează în prezent la Oficiul Poștal din sat. la Cruzești – Igor Zaporojan, antreprenor; la Vadul lui Vodă – Viorel Onofriciuc, angajat în sectorul privat și la Ghidighici – Angela Caraman, ex-secretară a Consiliului local Ghidighici.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie. În total, urmează a fi aleși peste 800 de primari și circa o mie jumătate de consilieri locali.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!