/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bani, mașini și arme! Ce bunuri au fost confiscate în prima jumătate a anului, potrivit deciziilor de judecată

missing
16 septembrie 2019, ora 14:49

Instanțele de judecată din R. Moldova au pronunțat în prima jumătate a anului curent 23 de sentințe care prevăd și confiscarea unor bunuri și mijloace bănești. În zece cazuri a fost vorba de dosare inițiate pentru contrabandă, iar patru cauze au vizat infracţiuni săvârşite de persoane cu funcţii de răspundere.

Magistrații au dispus confiscarea a patru unități de transport, mai multe arme și cartușe, bunuri și tehnică folosite în cazuri de contrabandă, cutii cu țigări și mijloace financiare în sumă de peste 288 mii lei, peste șapte mii de euro, câteva sute de dolari, dar și grivne ucrainene, ruble belaruse și lei românești.

În cele patru dosare care au vizat infracţiuni săvârşite de persoane cu funcţii de răspundere, magistrații au dispus confiscarea a 850 de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram