/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FLASH/ Stanislav Pavlovschi demisionează din funcția de vicepreședinte al Platformei DA

missing
16 septembrie 2019, ora 12:02

Stanislav Pavlovschi demisionează din funcția de vicepreședinte al Partidului Platforma DA. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către președintele formațiunii Andrei Năstase. 

Potrivit liderului de partid, Pavlovschi vrea să se retragă din viața politică, iar relațiile acestuia cu colegii săi din Platforma Da rămân a fi bune.

Cererea lui Stanislav Pavlovschi prin care cere demisia din această funcție urmează a fi luată de către membrii Biroului permanent al partidului.

Ulterior, și Stanislav Pavlovschi a venit cu o reacție informațiile despre plecarea sa. Acesta a spus că a deci să se retragă din viața politică și că își va continua activitatea de avocat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram