Stanislav Pavlovschi demisionează din funcția de vicepreședinte al Partidului Platforma DA. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către președintele formațiunii Andrei Năstase. 

Potrivit liderului de partid, Pavlovschi vrea să se retragă din viața politică, iar relațiile acestuia cu colegii săi din Platforma Da rămân a fi bune.

Cererea lui Stanislav Pavlovschi prin care cere demisia din această funcție urmează a fi luată de către membrii Biroului permanent al partidului.

Ulterior, și Stanislav Pavlovschi a venit cu o reacție informațiile despre plecarea sa. Acesta a spus că a deci să se retragă din viața politică și că își va continua activitatea de avocat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!