Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

politic

Pavlovschi, despre demisia sa din funcția de vicepreședinte al Platformei DA: „Am decis să mă retrag din activitatea politică”

16 septembrie 2019, ora 12:23
Distribuie:

Stanislav Pavlovschi confirmă plecarea sa din funcția de vicepreședinte al Partidului Platforma DA. Acesta zice că a hotărât să se retragă din viața politică și va continua activitatea sa de avocat. 

„În fața mea, eu mi-am pus trei sarcini de bază: debarcarea pe calea prevăzută de Constituție a regimului uzurpator, promovarea tineretului în poziții cheie în stat și reformarea profundă a sistemului de drept din Republica Moldova.

Acum toate trei obiective sunt realizate și eu, sincer și nesilit de mine, consider că misiunea mea în sfera politicului este îndeplinită.

Prin urmare, eu am decis să mă retrag din activitatea politică. Voi continua să activez într-o capacitate mai specifică mie, ca jurist, ca avocat, ca specialist în domeniul protecției drepturilor omului și ca activist civic”, a comentat Pavlovschi.

Potrivit lui Andrei Năstase, liderul Platformei DA, cererea de demisie a lui Stanislav Pavlovschi urmează a fi discutat de membrii Biroului permanent al partidului.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram