/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

S-au prezentat drept polițiști și ar fi obținut prin șantaj 40 de mii de lei de la un bărbat din Chișinău. Patru bărbați, reținui

missing
16 septembrie 2019, ora 11:00

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 25 și 34 de ani, sub pretextul că sunt polițiști, au pătruns în apartamentului unui locuitor din Chișinău, de la care au primit prin șantaj 40.000 lei. Indivizii au fost reținuți, iar acum riscă până la șapte ani de închisoare. 

„Cei patru s-au prezentat la ușa victimei ca angajați ai Poliției și au declarat că vor percheziționa domiciliul acesteia, pe motiv că ar poseda droguri. Ulterior, aceștia au aplicat violență fizică asupra victimei și au pretins de 40 de mii lei, după care în prezența acesteia i-au sustras bunuri materiale”, informează Procuratura Generală.

Potrivit oamenilor legii, ulterior indivizii au urcat-o pe victimă cu forța în automobil și au transportat-o într-o fâșie forestieră, unde au continuat maltratarea ei, de asemenea cu scopul de a obține bani.

Suspecții au filmat toate acțiunile, iar ofițerii de poliție au intrat în posesia înregistrărilor. În urma măsurilor efectuate, aceștia au fost reținuți, iar procurorii au obținut în instanța de judecată aplicarea arestului în privința acestora.

Dacă vinovăția bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la cinci la așpte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram