/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO FOTO/ Candidatul Partidului Șor la Primăria Orhei își face campanie electorală în fața CNA

17 septembrie 2019, ora 14:21

Sute de persoane protestează la sediul Centrului Național Anticorupție în susținerea deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova. Oamenii cer „libertate” și scandează „nu vom admite”. Protestatarii sunt din Orhei și au venit cu pancarte pe care scrie „Jos mafia”, „Los dictatura dodonistă” și „Libertate pentru Tauber și Apostolova”.

În fața protestatarilor a venit și candidatul Partidului Șor la Primăria orașului Orhei, înaintat pentru alegerile locale din 20 octombrie, Pavel Verejanu, care a fost întâmpinat cu ovații în timp ce urca pe scena improvizată de pe scările Procuraturii Anticorupție.

Pavel Verejanu a profitat de moment să-și facă și campanie electorală, criticând actuala guvernare și făcând promisiuni electorale.

„Guvernarea a majorat tarifele. Oamenii pleacă peste hotare mai mult ca înainte. În plină electorală, prin abuz, au arestat colegele noastre care aveau întâlnire cu electoratul. Noi am venit să apărăm camaradele care au muncit din 2015 pentru binele cetățenilor”, a declarant Verejan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram