/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/UPDATE/ Procuratura Generală confirmă: Morari a fost restabilit în funcția de șef al Procuraturii Anticorupție

missing
17 septembrie 2019, ora 11:25

UPDATE, ORA 11.35: Reprezentanții Procuraturii Generale confirmă informația. Un ordin de restabilire a lui Morari în funcție a fost semnat astăzi de procurorul general interimar Dumitru Robu.

„Restabilirea în funcție a avut loc ca urmare a tranzacției de împăcare amiabilă, în rezultatul acțiunii în contencios administrativ. Prin urmare, de astăzi interimatul funcției de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție, exercitat de către domnul Eduard Varzar, încetează de drept”, se menționează într-un comunicat al Procuraturii Generale.

ORA 11.25: Procurorul Viorel Morari ar fi fost restabilit în funcția de șef al Procuraturii Anticorupție, potrivit surselor TV8 din cadrul organelor procuraturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram