/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Medic de la Spitalul de Urgență, despre starea de sănătate a Reghinei Apostolova

missing
17 septembrie 2019, ora 13:29

Un medic de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, unde a fost internată ieri-seară Reghina Apostolova, a vorbit despre starea de sănătatea a deputatei. Deocamdată, nu se știe cât va rămâne aceasta internată în spital.

Nadejda Gorincioi, șefa Secției unde se tratează Apostolova, a declarat pentru TV8 că deputata suferă de mai multe boli cronice, care s-au  acutizat pe fundal de stres: „Nu pot să vă spun diagnosticul. Acum starea de sănătate s-a stabilizat, dar e pripit să spunem că se simte mai bine. Ieri erau probleme mai serioase. S-a suprasolicitat organismul. Tensiunea a fost foarte mare. Sunt niște momente pe care trebuie să le reevaluăm”.

Medicul nu ne-a putut spune câte zile ar putea să rămână internată în spital Reghina Apostolova, motvând că se mai fac investigații, pentru a stabili planul necesar de tratament.

La ușa salonului unde a fost internată deputata stau de pază doi angajați ai Centrului Național Anticorupție cu măști pe față și echipați cu veste antiglonț.

Echipei TV8 nu i s-a permis să filmeze fără permisiunea administrației spitalului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram