Oamenii legii au făcut azi 21 de percheziții în cauzele penale în care sunt vizate deputatele fracțiunii Partidului ȘOR, Marina Tauber și Reghina Apostolova. Operațiunile au avut loc acasă și în birourile parlamentarelor, potrivit serviciului de presă al Procuraturii Anticorupție (PA). 

„La această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locațiile perchiziționate. Procuratura menționează că nu au fost reținute alte persoane decât membrele Parlamentului Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea Procurorului General interimar”, se menționează într-un comunicat al PA.

Totodată, reprezentanții Procuraturii spun că nu a fost solicitat deocamdată emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele celor două deputate.

De asemenea, cei de la Procuratura Anticorupție precizează că directorul agenției „Sputnik-Moldova” Vladimir Novosadiuk nu a fost reținut, însă confirmă faptul că și la el s-au făcut percheziții.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!