/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Procuratura oferă detalii: 21 de percheziții s-au făcut astăzi acasă și în birourile deputatelor Tauber și Apostolova

17 septembrie 2019, ora 15:01

Oamenii legii au făcut azi 21 de percheziții în cauzele penale în care sunt vizate deputatele fracțiunii Partidului ȘOR, Marina Tauber și Reghina Apostolova. Operațiunile au avut loc acasă și în birourile parlamentarelor, potrivit serviciului de presă al Procuraturii Anticorupție (PA). 

„La această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locațiile perchiziționate. Procuratura menționează că nu au fost reținute alte persoane decât membrele Parlamentului Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea Procurorului General interimar”, se menționează într-un comunicat al PA.

Totodată, reprezentanții Procuraturii spun că nu a fost solicitat deocamdată emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele celor două deputate.

De asemenea, cei de la Procuratura Anticorupție precizează că directorul agenției „Sputnik-Moldova” Vladimir Novosadiuk nu a fost reținut, însă confirmă faptul că și la el s-au făcut percheziții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram