Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este candidatul formațiunii pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Acesta a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție, pentru a se înscrie în cursa electorală.

Usatîi a organizat și un briefing în cadrul căruia i-a asigurat pe cetățenii din Bălți că va fi „sluga poporului”.

„Acolo unde vor vrea oamenii să mă vadă, acolo voi fi eu. Oamenii m-au rugat să revin în funcția de primar al orașului Bălți. Azi sunt candidat nu pentru că așa vrea partidul, dar pentru că asta vor oamenii. Înțeleg că pentru mulți concurenți orașul este un mijloc pentru a-și dezvolta businessul, a-și construi ceva, dar eu vreau să le spun tuturor că vom distruge schemele și vom rămâne cea mai transparentă Primărie din țară, așa cum am fost până acum. Eu, ca viitor primar,  voi construi totul în Bălți umăr la umăr cu cetățenii”, promite Renato Usatîi.

Amintim că Renato Usatîi a fost ales în 2015 în calitate de primar al municipiului Bălți. Acesta și-a depus mandatul după ce a fugit la Moscova, fiind cercetat penal în R. Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!