/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Renato Usatîi candidează din nou la Primăria municipiului Bălți: „Voi fi sluga poporului”

17 septembrie 2019, ora 14:59

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este candidatul formațiunii pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Acesta a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție, pentru a se înscrie în cursa electorală.

Usatîi a organizat și un briefing în cadrul căruia i-a asigurat pe cetățenii din Bălți că va fi „sluga poporului”.

„Acolo unde vor vrea oamenii să mă vadă, acolo voi fi eu. Oamenii m-au rugat să revin în funcția de primar al orașului Bălți. Azi sunt candidat nu pentru că așa vrea partidul, dar pentru că asta vor oamenii. Înțeleg că pentru mulți concurenți orașul este un mijloc pentru a-și dezvolta businessul, a-și construi ceva, dar eu vreau să le spun tuturor că vom distruge schemele și vom rămâne cea mai transparentă Primărie din țară, așa cum am fost până acum. Eu, ca viitor primar,  voi construi totul în Bălți umăr la umăr cu cetățenii”, promite Renato Usatîi.

Amintim că Renato Usatîi a fost ales în 2015 în calitate de primar al municipiului Bălți. Acesta și-a depus mandatul după ce a fugit la Moscova, fiind cercetat penal în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram