/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un medic, bănuit că vindea medicamente cu efect psihotrop. Ce au găsit polițiștii la percheziții

missing
17 septembrie 2019, ora 11:54

Doi bărbați cu vârsta de 31 și 54 de ani, unul dintre ei fiind medic în cadrul unui Centru al Medicilor de Familie din  mun. Chișinău, sunt bănuiți că au pus la cale o schemă prin care realizau consumatorilor de droguri medicamente cu efect psihotrop.

Oamenii legii au stabilit că medicul elibera rețete pe numele unor persoane terțe și procura personal din farmacii stupefiante pe care le transmitea complicelui său pentru realizare.

În procesul de documentare, ofițerii de investigație au efectuat achiziții de control, fiind procurate pastile „Alprazolam” și fiole de „Tramadol”. În urma perchezițiilor efectuate de la suspecți, polițiștii au depistat și ridicat 83 de pastile ți 29 de fiole, precum și mai multe rețete pe care erau menționate denumiri de medicamente cu efect psihotrop. Valoarea medicamentelor se ridică la zece mi ide lei.

Suspecții și-au recunoscut vina și sunt cercetați  în stare de libertate. Dacă le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani de închisoare.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram