/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/UPDATE/ Procuratura Anticorupție precizează că directorul „Sputnik-Moldova” nu a fost reținut de CNA

missing
17 septembrie 2019, ora 14:50

UPDATE ORA: 14:50 Procuratura Anticorupție (PA) precizează că directorul agenției de știri „Sputnik-Moldova”, Vladimir Novosadiuk, nu a fost reținut astăzi de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). 

Procurorii spun că la domiciliul lui Vladimir Novosadiuk au fost efectuate percheziții, iar la această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate.

Oamenii legii menționează că în dosarul fraudei bancare nu au fost reținute alte persoane decât parlamentarele Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora ieri le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea Procurorului General interimar.

ORA: 12:52 Directorul agenției de presă „Sputnik-Moldova”, Vladimir Novosadiuk,  ar fi fost reținut astăzi de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) scrie Newsmaker.md (NM) cu referire la surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Potrivit sursei citate, cei de la Procuratura Anticorupție (PA) nu au confirmat oficial reținerea lui, dar nici nu au informat-o. Reprezentanții PA susțin că în prezent au loc mai multe operațiuni de documentare a eventualelor persoane care ar avea legătură cu frauda bancară.

După cum scrie NM, Novosadiuk a fost membru al consiliului de administrare al Băncii Sociale. Numele lui figurează și în raportul Kroll, privind frauda bancară.

Vladimir Novosadiuk mai este și soțul Ritei Tsvik, proprietara a două canale TV afiliate deputatului Ilan Șor – Orhei TV și Televiziuanea Centrală, scrie sursa citată.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram