Dumitru Țîra este candidatul Partidului Popular European din Moldova (PPEM) pentru funcția de primar al capitalei. El a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru înregistrarea în cursa electorală. 

„Vreau să mulțumesc întregii echipe că a avut curajul să accepte planul meu pentru dezvoltarea întregului municipiu. Vreau să urez succes tuturor celor care au intrat în competiție. Vreau să-i îndemn pe cetățeni să iasă la vot, iar pe chișinăuieni să zâmbească cât mai mult. O să avem o campanie foarte interesantă”, a spus Dumitru Țîra.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

În prezent, CECEM a înregistrat cinci candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valerii Klimenco și Valeriu Munteanu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!