/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cei de la PUN anunță că-l susțin pe Țîcu la funcția de primar de Chișinău și-l invită să candideze din partea lor la alegeri

missing
18 septembrie 2019, ora 22:22

Reprezentanții Partidului Unității Naționale (PUN) declară că-l susțin pe Octavian Țîcu în intenția sa de a participa la alegerile locale din Chișinău. Aceștia chiar îi propun lui Țîcu să candideze din partea lor la funcția de primar al capitalei.

„Partidul Unității Naționale a luat act și salută intenția deputatului Octavian Țîcu de a candida la Primăria municipiului Chișinău. Luând în calcul pericolul reprezentat de căderea Chișinăului în mâinile PSRM, conștientizând necesitatea unificării tuturor forțelor pro-europene și unioniste, realizând pericolul revenirii Republicii Moldova în zona de influență a Federației Ruse, Partidul Unității Naționale își anunță deplinul sprijin pentru candidatura deputatului Octavian Țîcu la funcția de primar al Chișinăului.

De asemenea, îl invităm pe deputatul Octavian Țîcu să candideze ca exponent al societății civile pe lista Partidului Unității Naționale. Facem apel la toate formațiunile pro-europene și unioniste să sprijine candidatura lui Octavian Țîcu la primăria municipiului Chișinău ca reprezentant al societății civile pe lista PUN”, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

După ce azi a anunțat că va candida la funcția de primar general al capitalei, Octavian Țîcu a spus că sunt trei partide unioniste din partea cărora ar putea participa la alegeri: Partidul Unității Naționale (PUN), Partidul Popular Român (PPR) și Partidul Liberal Democrat (PLDM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram