/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cele trei partide unioniste din partea cărora ar putea candida Octavian Țîcu la alegerile locale din Chișinău

18 septembrie 2019, ora 22:02

După ce a anunțat că va candida la funcția de primar general al capitalei, Octavian Țîcu a spus că sunt trei partide unioniste din partea cărora ar putea participa la alegeri: Partidul Unității Naționale (PUN), Partidul Popular Român (PPR) și Partidul Liberal Democrat (PLDM). Declarația a fost făcută la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova.

Țîcu zice că negocierile vor avea loc, cel mai probabil, noaptea aceasta, or, mâine este ultima zi când Consiliul Electoral din Chișinău mai primește dosarele potențialilor candidați.

Octavian Țîcu a anunțat azi că va candida la funcția de primar de Chișinău, îndemnându-l pe colegul său Andrei Năstase să renunțe de a mai participa la aceste alegeri. Tot astăzi, deputatul a spus că părăsește fracțiunea Platformei DA din Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram