/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Victor Chironda, înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar de Chișinău

18 septembrie 2019, ora 17:39

Victor Chironda, consilier municipal, a fost înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar de Chișinău. Totodată, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău a înregistrat și echipa acestuia pentru funcțiile de candidați în Consiliul Municipal Chișinău.

„De astăzi ne pregătim pentru campania electorală. Noi venim la Primărie să transformăm Chișinăul într-un oraș care oferă oamenilor oportunități, confort și siguranță!”, a comentat Chironda.

Mâine este ultima zi în care potențialii candidați la funcția de primar de Chișinău mai pot depune dosarele pentru a se înregistra în cursă.

Potrivit datelor publicate pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale (CEC), până azi au fost înregistrați cinci candidați.

Tot zi, Partidul Popular European și-a anunțat candidatul la alegerile locale din Chișinău, acesta este Dumitru Țîra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram