Victor Chironda, consilier municipal, a fost înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar de Chișinău. Totodată, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău a înregistrat și echipa acestuia pentru funcțiile de candidați în Consiliul Municipal Chișinău.

„De astăzi ne pregătim pentru campania electorală. Noi venim la Primărie să transformăm Chișinăul într-un oraș care oferă oamenilor oportunități, confort și siguranță!”, a comentat Chironda.

Mâine este ultima zi în care potențialii candidați la funcția de primar de Chișinău mai pot depune dosarele pentru a se înregistra în cursă.

Potrivit datelor publicate pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale (CEC), până azi au fost înregistrați cinci candidați.

Tot zi, Partidul Popular European și-a anunțat candidatul la alegerile locale din Chișinău, acesta este Dumitru Țîra.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!