/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Directorul Liceului „Gheorghe Asachi” din Chișinău vrea să candideze și la funcția de primar al capitalei

missing
19 septembrie 2019, ora 17:26

Directorul liceului „Gherghe Asachi” din Chișinău, Boris Volosatîi, vrea să candideze și la funcția de primar al capitalei, la alegerile de pe 20 octombrie. Acesta a solicitat azi Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) să fie înregistrat în calitate de candidat din partea Partidului „Democrația Acasă”. 

Ca și în cazul celorlalți potențiali candidați, Consiliul Electoral va decide timp de șapte zile, dacă îl înregistrează în cursa electorală.

Anterior, Boris Volosatîi a anunțat că va candida și la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, la funcția de deputat pe Circumscripția nr. 33, de asemenea, din partea Partidului „Democrația Acasă”.

Astăzi, în ultima zi în care a fost posibilă înregistrarea în cursa electorală, la CECEM au depus cereri de înregistrare peste zece pretendenți.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram