Război în Ucraina, ziua 82: Negocierile privind luptătorii din Azovstal, pierderile suferite și rezerviștii ruși

social

/FOTO/ La Kaufland angajații beneficiază de zile libere plătite, tichete de masă și abonamente la sport

19 septembrie 2019, ora 15:10
Distribuie:

Kaufland este pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru deschiderea primelor două magazine în Moldova. În acești ani, și mai ales în ultimele luni, fiecare angajat al companiei și-a adus propria contribuție pentru ca în ziua deschiderii totul să fie impecabil. Cumpărătorii se vor bucura de produse proaspete, la cel mai bun raport de calitate/preț și de o atitudine prietenoasă și profesionistă.

Kaufland răsplătește performanța și responsabilitatea angajaților, pentru că în centrul afacerii  pe care a dezvoltat-o de-a lungul anilor se află atât clienții, cât și echipa.

„Pentru noi, orice angajat este o resursă prețioasă. El este în primul rând sufletul companiei. Succesul, pe care îl avem pe piață, se datorează grijii pe care o purtăm față de oamenii buni, care lucrează în echipa noastră. Așa am ajuns cei mai buni în domeniul retail”, ne spune Estera Anghelescu, Recruiting Camp; Employer Branding Director în cadrul Kaufland.

Foto: Kaufland

Pe lângă salariile atractive, cei care fac parte din marea echipă Kaufland din Republica Moldova se bucură de mai multe beneficii, care îi motivează să crească și să se dezvolte în companie:

Asigurare voluntară de sănătate – pentru că sănătatea și siguranța angajaților este o
prioritate pentru companie;
Abonament de sport – Kaufland își încurajează angajații să ducă un mod sănătos de
viață și să fie plini de energie;
Cursuri gratuite pentru copiii angajaților – pentru că educația și instruirea unei noi
generații de oameni buni este o investiție în viitorul nostru, al tuturor;
Plăți aniversare – pentru că la Kaufland se recompensează apartenența neîntreruptă
în cadrul companiei. Plățile se acordă conform instrucțiunilor organizatorice stabilite la
nivel de Grup Kaufland, plăți aniversare: la 10 ani, la 25 ani și la 40 ani;
Pachetul cu daruri de Crăciun – pentru că Moș Crăciun nu uită de oamenii buni și
harnici;
Suport financiar oferit cu ocazia primei căsătorii – 10.990 lei brut – Kaufland vrea să-și susțină angajații și să le fie alături atunci când fac un pas important în viață;Ajutorul se oferă doar unuia dintre soți (dacă ambii sunt angajați în cadrul companiei).

Suport financiar oferit la nașterea/adopția unui copil – 6.850 lei brut brut – compania este gata să contribuie la creșterea micuților angajaților săi. Ajutorul se oferă doar unui părinte (în caz că ambii sunt angajați Kaufland).

La adopția unui copil compania oferă în plus o zi liberă suplimentară plătită spre deosebire de ce prevede legea.

Pachet Baby complet cu produse pentru nou-născuți – pentru că familia angajaților înseamnă și familia Kaufland.

Suport financiar la decesul soțului/soției, ori la decesul unei rude de gradul I – 8 220 lei brut – Kaufland este alături de angajații săi nu doar în momentele de fericire, dar și în momente grele.

Compania oferă 3 zile libere plătite în cazul schimbării locului de muncă în cadrul aceleiași unități, cu schimbarea domiciliului în altă localitate, la cererea angajatorului (concediu plătit) – iar asta pentru că la Kaufland este important ca angajatul să aibă confortul și timpul necesar atunci când trece prin schimbări.

Concediu sabatic – zile de odihnă suplimentare la cele standarde pentru ca angajatul să se încarce de energie și forțe noi.

Tichete de masă – este important ca angajații să ducă un stil de viață sănătos și să se alimenteze corect și la timp. Valoarea tichetului de masă este de 45 de lei – valoarea maximă prevăzută de legislația în vigoare.

Spor de transport – dacă angajatul lucrează în turele care sunt în afara programului de transport public, compania îi asigură un spor ca să ajungă acasă în confort și siguranță.

2 zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat – pentru că la Kaufland implicarea face diferența.

Aceste cuvinte nu sunt doar promisiuni, dar niște angajamente principiale, pe care compania și le asumă față de orice angajat care își face bine munca.

În echipa Kaufland, grija și respectul față de oameni reprezintă motorul care garantează succesul companiei.

Foto: Kaufland

Despre Kaufland

Rețeaua de magazine Kaufland, având sediul în Neckarsulm, Germania, este o filială a grupului Schwarz, al patrulea cel mai mare retailer din lume. Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în șapte țări.

În vara anului 2015, Kaufland a început proiectul de dezvoltare și extindere în Republica Moldova. În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

Obiectivul companiei este să aplice cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail-ului, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete și de calitate, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale.

În această toamnă se vor deschide primele două magazine Kaufland, urmărește pagina oficială Kaufland Moldova pentru a afla toate noutățile companiei!

Foto: Kaufland

Foto: Kaufland

P*

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram