/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

În ultima zi! Octavian Țîcu va depune astăzi actele pentru a se inregistra in calitate de candidat la șefia capitalei

19 septembrie 2019, ora 11:37

Deputatul Octavian Țîcu va depune astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a-și înregistra candidatura la funcția de primar general al capitalei. Despre acesta parlamentarul  a anunțat pe pagina sa de Facebook. 

„Spre Primărie! Prieteni, țin să vă anunț că astăzi, la 13:00, voi merge să depun actele pentru înregistrarea candidaturii mele la funcția de primar general al municipiului Chișinău pentru alegerile locale din 20 octombrie 2019”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Contactat de redacție, Octavian Țîcu nu a răspuns la telefon pentru a ne spune din partea cărui partid va participa la alegerile locale din 20 octombrie 2019.

Anterior deputatul a spus că sunt trei partide unioniste din partea cărora ar putea participa la alegeri: Partidul Unității Naționale (PUN), Partidul Popular Român (PPR) și Partidul Liberal Democrat (PLDM), iar potrivit lui, negocierile ar fi avut loc noaptea aceasta.

Ulterior, reprezentanții Partidului Unității Naționale (PUN) au declarat că-l susțin pe Octavian Țîcu în intenția sa de a participa la alegerile locale din Chișinău. Aceștia chiar i-au propus lui Țîcu să candideze din partea lor la funcția de primar al capitalei.

Amintim că Octavian Țîcu la îndemnat pe colegul său Andrei Năstase să renunțe de a mai participa la aceste alegeri, asta după ce a spus că părăsește fracțiunea Platformei DA din Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram