/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Petru Jardan nu este în țară, dar promite să revină. Ce spune deputatul despre ridicarea imunității sale

missing
19 septembrie 2019, ora 11:59

Deputatul Partidului Șor, Petru Jardan, care ar putea rămâne astăzi  fără imunitate parlamentară, după ce procurorul general a cerut acest lucru în Parlament, nu este în R. Moldova. Acesta a plecat într-o deplasare în România, dar dă asigurări că se va întoarce săptămâna viitoare și va da explicațiile necesare anchetei.

Nu sunt în țară acum, dar să nu creadă cineva că am fugit și mă ascund. Am ceva aici și mă întorc în țară luni sau marți”, a declarat Jardan pentru TV8.md.

Deputatul mai spune că nu se aștepta să-i fie ridicată imunitatea, chiar dacă lucrurile care se întâmplă în ultimele zile dădeau de bănuit.

„În contextul celor ce se întâmplă, nu excludeam absolut nimic, dar oricum a fost o surpriză. Nu cunosc motivele, dar o să vin și o să aflu mai multe”, a adăugat parlamentarul.

Deocamdată nu se cunoaște în cadrul cărui dosar penal urmează a fi cercetat Petru Jardan, dar acesta ar putea fi legat tot de concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău. Jardan a fost directorul aeroportului în perioada în care s-a decis concesionarea lui și apoi a fost administratorul companiei „Avia Invest”, care a luat în gestiunea aeroportul pentru 49 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram