Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Ultima oră! Deputatului Vladimir Cebotari i s-a ridicat imunitatea parlamentară

19 septembrie 2019, ora 14:40

Deputatul democrat Vladimir Cebotari a rămas fără imunitate parlamentară. Decizia a fost luată la ședința plenară de azi a Parlamentului, cu votul majorității deputaților prezenți în sală, în urma unei solicitări venite din partea procurorului general interimar Dumitru Robu. 

Pentru ridicarea imunității lui Cebotari au votat 53 de deputați.

Procurorul general a cerut ridicarea imunității și a deputatului Petru Jardan, din fracțiunea Partidului ȘOR, însă discuția subiectul a fost amânată, din motiv că parlamentarul nu a fost prezent la audierile Comisiei juridice.

Zilele trecute, tot la cererea lui Dumitru Robu, deputații au votat pentru ridicarea imunității deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostlova. Ieri, instanța a decis că Marina Tauber va sta în arest la domiciliu 30 de zile, iar azi urmează să fie decisă măsura preventivă de arest în privința Reghinei Apostlova.

Anterior, deputații au votat și pentru ridicarea imunității deputatului Ilan Șor.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram