Război în Ucraina, ziua 171: Apelul autorităților din Energodar. Slovacia livrează Ucrainei patru obuziere Zuzana

politic

/VIDEO/ Andrei Năstase a depus actele pentru a se înscrie în cursa electorală pentru șefia capitalei

19 septembrie 2019, ora 17:02
Distribuie:

Andrei Năstase, candidatul desemnat al Blocului ACUM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a mers azi la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a solicita înregistrarea în cursa electorală.

„Sunt încrezut că nedreptatea care li s-a făcut oamenilor anul trecut va fi răzbunată printr-un număr mai mare de voturi. Am încredere în capacitatea oamenilor de a face dreptate lor și orașului”, a spus ministrul.

Andrei Năstase s-a referit și la funcția pe care o deține în prezent în stat: „Eu nu renunț la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) al Republicii Moldova, pentru că nu-mi aparține. Acest minister trebuie să acționeze în beneficiul oamenilor și nu împotriva lor. Am pus fundamentul unei instituții depolitizate, unde meritocrația va fi luată la baza unor numiri”, a declarat Năstase.

Membrii CECEM Chișinău vor analiza dosarul său și în decurs de șapte zile îi vor da un răspuns, dacă-l înregistrează sau nu în cursa electorală.

Tot azi, la CECEM au mers să ceară înregistrarea în cursa electorală: Vladmir Cebotari (PDM), Ivan Diacov (PN), Vitalie Marinuța (PVE), Octavian Țîcu (PUN), Ruslan Codreanu (independent) și Boris Volosatîi (DA) ș.a.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram