Fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic va candida din partea Blocului ACUM la funcția de primar al municipiului Ungheni. Anunțul a fost făcut astăzi de Petic în fața sediului Primăriei Ungheni. 

„S-a decis. Se desemnează Gheorghe Petic în calitate de candidat al blocului electoral ACUM – Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de primar al orașului Ungheni, pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019”, se arată în procesul verbal al Biroului Politic al Blocului ACUM, Platforma DA și PAS.

„Vrem să fie cu noi toți cetățenii din orașul Ungheni. Astăzi voi depune tot setul de documente. Sper să fie totul ok. Suntem încrezuți că vom avea izbândă în continuare. Pe această cale vreau să mulțumesc colegilor din PAS pentru susținerea mea în alegerile locale”, a declarat Gheorghe Petic în cadrul unui live pe Facebook.

Deocamdată, pe site-ul CEC, în lista candidaților înregistrați pentru funcția de primar a municipiului Ungheni la alegerile locale nu apare nici un nume.

Menționăm că ex-președintele raionului Ungheni, Iurie Toma, a anunțat că va candida la funcția de primar al orașului Ungheni. Intenția de a participa în cursa electorală și-a anunțat-o și primarul municipiului Ungheni, Alexandru Ambros.

Video: Facebook/ Gheorghe Petic

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!