/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Oficial! Octavian Țîcu, candidatul PUN la funcția de primar al capitalei

missing
19 septembrie 2019, ora 13:39

Deputatul Octavian Țîcu este candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar al municipiului Chișinău. Parlamentarul a depus astăzi actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru înregistrarea în cursa electorală.

„Dorința mea de a participa la aceste alegeri a fost determinată de necesitatea urgentă de a stopa asaltul socialiștilor asupra orașului Chișinău. Eu regret faptul că această decizie, care a fost luată într-o perioadă foarte complicată pentru R.Moldova și orașul Chișinău, nu nea oferit prea mult timp pentru negocieri și pentru posibilitatea de a crea un bloc pentru orașul Chișinău”,  a declarat Octavian Țîcu.

De asemenea, legislatorul a precizat: „Vreau să-i mulțumesc întregii echipe PUN că mea oferit acest sprijin. Nu sunt afiliat politic acestui partid și nu voi concura împotriva candidaților de dreapta”, a spus deputatul.

CECEM va decide în decurs de șapte zile dacă înregistrează acest candidat sau îi respinge cererea.

În prezent, CECEM a înregistrat șase candidați la funcția de primar al capitalei: Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valerii Klimenco, Victor Chironda și Valeriu Munteanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram