Procurorul general interimar Dumitru Robu afirmă că nu se planifică reținerea democratului Vladimir Cebotari, care a rămas fără imunitate parlamentară și urmează a fi cercetat penal în cadrul unui dosar care vizează concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Solicitarea de ridicare a imunității deputatului Partidului Șor, Petru Jardan, va fi examinată mâine. Procurorul a precizat că în cazul în care acesta nu va veni la audierile Comisiei juridice, solicitarea va fi examinată în lipsa sa.

„Dacă nu va veni în țară, o să întreprindem toate acțiunile în lipsa sa.  Nu pot veni cu mai multe detalii”, a spus Robu.

Întrebat ce i se incriminează lui Jardan, procurorul general interimar a spus că o să anunțe mâine.  Acesta a refuzat să spună dacă mai urmează să mai rămână vreun deputat fără imunitate.

„O să vedeți”, a declarat Dumitru Robu.

Deputatul Petru Jardan a anunțat anterior că se află în România și urmează să se întoarcă în R. Moldova luni sau marți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!