Candidatul independent la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a mers azi la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a depune lista cu semnături. 

„Am un sentiment mare de mândrie pentru că am reușit să strângem semnăturile. Eu cred că nevoile oamenilor trebuie rezolvate. Noi am demonstrat că capitala are nevoie de un manager. Eu am fost alături de oameni și sunt sigur că vom putea rezolva problemele cetățenilor. Rezultatele pe care le avem în spate de un an de zile reprezintă principalele argumente pe care le vom prezenta oamenilor”, a declarat Ruslan Codreanu.

Tot azi, la CECEM au mers să ceară înregistrarea în cursa electorală: Vladmir Cebotari (PDM), Ivan Diacov (PN), Dorin Chirtoacă (PL), Octavian Țîcu (PUN) și Vitalie Marinuța (PVE).

De asemenea, și-au anunțat intenția de a merge să se înregistreze în cursă Andrei Năstase (ACUM).

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!