/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Sancțiuni UE și tancuri binecuvântate de preoți. Colaborator al Ambasadei Ruse, interzis în Moldova

/VIDEO/ Unicul candidat independent. Codreanu a depus lista cu semnături la Consiliul Electoral

19 septembrie 2019, ora 16:18

Candidatul independent la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a mers azi la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală Chișinău (CECEM) pentru a depune lista cu semnături. 

„Am un sentiment mare de mândrie pentru că am reușit să strângem semnăturile. Eu cred că nevoile oamenilor trebuie rezolvate. Noi am demonstrat că capitala are nevoie de un manager. Eu am fost alături de oameni și sunt sigur că vom putea rezolva problemele cetățenilor. Rezultatele pe care le avem în spate de un an de zile reprezintă principalele argumente pe care le vom prezenta oamenilor”, a declarat Ruslan Codreanu.

Tot azi, la CECEM au mers să ceară înregistrarea în cursa electorală: Vladmir Cebotari (PDM), Ivan Diacov (PN), Dorin Chirtoacă (PL), Octavian Țîcu (PUN) și Vitalie Marinuța (PVE).

De asemenea, și-au anunțat intenția de a merge să se înregistreze în cursă Andrei Năstase (ACUM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram