Întreprinderea de stat „Palatul Republicii” caută un agent economic care să instaleze un sistem alternativ de condiționare a aerului în edificiu. Pentru executarea lucrărilor, autoritățile sunt gata să aloce 5,5 milioane de lei. 

„Operatorul economic va prezenta documente, certificate emise de organisme independente, prin care se atestă faptul că respectă anumite standarde de asigurare a calității. Aceasta trebuie să se raporteze la standardele europene relevante sau la standarde internaționale pertinente, emise de organisme acreditate”, se arată în documentul privind realizarea achizițiilor publice.

Potrivit anunțului de participare, lucrările trebuie executate până pe 30 aprilie 2020. Contractul încheiat cu agentul economic va fi valabil până pe 31 decembrie 2020.

Anunțul de participare a fost publicat pe 18 septembrie, iar agenții economici interesați pot depune ofertele în timp de 70 de zile.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!