/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un reprezentant al societății civile, ales vicepreședinte al Consiliului de Observatori al „Moldovagaz”

missing
20 septembrie 2019, ora 18:20

În componența Consiliului de Observatori al companiei „Moldovagaz” a fost ales un reprezentant din partea societății civile, pentru prima dată de la fondarea instituției. Expertul economic Adrian Lupușor a fost numit vicepreședinte al consiliului.

L-am înaintat pe Adrian Lupușor pentru că am încredere în cunoștințele sale și pentru că era timpul de a aduce în componența acestui Consiliu un reprezentat care vine din sectorul asociativ. Cu studii la Praga, în economie și finanțe și responsabilități asumate pe parcursul carierei sale în managementul strategic al organizației și dezvoltarea metodologiilor de cercetare economică și socială, Adrian m-a convins că lucrurile pot sta mai bine în domeniul energetic”, a argumentat ministrul Economiei Vadim Brînzan.

Adunarea generală extraordinara a acționarilor SA ,,Moldovagaz” a ales azi, prin vot cumulativ, nouă componență a Consiliului de Observatori: Elena Burmistrova, Serghei Kuzneț, Victor Valov, Ghenadie Abașchin, Adrian Lupușorș și Călin Negură.

Tot astăzi, acționarii întreprinderii au votat și pentru încetarea înainte de termen a împuternicirilor unor membri ai Consiliului de Administrație, dar nu au făcut publice numele celor vizați.

Amintim că, începând cu 2 septembrie, întreprinderea „Moldovagaz” are un nou președinte al Consiliului de Administraţie, Vadim Ceban.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram