/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ Șase persoane au decedat în urma accidentelor rutiere produse în acest weekend. Alte peste 20 s-au ales cu traume

missing
23 septembrie 2019, ora 10:18

Șase persoane au decedat în urma accidentelor rutiere produse în acest weekend pe traseele din țară. Alte 26 s-au ales cu diverse traumatisme. Potrivit polițiștilor, majoritatea accidentelor s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, stării de ebrietate la volan și nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră. 

„În acest weekend, în timpul supravegherii traficului rutier și a ordinii publice, inspectorii de patrulare au depistat în trafic peste 800 de încălcări rutiere”, informează Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

Polițiștii au reușit să înlăture de la volanul mașinii 50 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Peste 470 de conducători auto au depășit limita de viteză, 113 șoferi nu au respectat indicatoare de semnalizare rutieră şi de acordare a priorității de trecere, iar alții 57 au încălcat regulile de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Din cauza nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere, în total s-au produs 24 de accidente rutiere grave. Dintre care șapte accidente au fost ciocniri, cinci – tamponări de pieton, urmate de tamponări în obstacol și inversări.

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

Foto: Facebook/ INP

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram