/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/INFOGRAFIC/ Bătălia pentru Chișinău! Ion Ceban și Andrei Năstase ar trece în turul doi la alegerile locale

23 septembrie 2019, ora 12:20

Peste 27 la sută dintre chișinăuieni nu sunt siguri dacă ar participa la vot pentru desemnarea primarului de Chișinău, dacă Duminica viitoare ar avea loc alegeri locale. Totodată, socialistul Ion Ceban și Andrei Năstase ar ajunge să se dueleze în turul doi de scrutin, așa cum s-a întâmplat în februarie, arată un sondaj al Asociației Sociologilor și Demografilor, prezentat astăzi. 

Dintre cei 770 de respondenți din capitală, 35,3% l-ar susține pe socialistul Ion Ceban, iar 30,1% pe candidatul Blocului ACUM Andrei Năstase. Pe locul trei, la o diferență extrem de mare de voturi s-ar clasa fostul deputat liberal Valeriu Munteanu, care și-a creat propriul partid Uniunea Salvați Basarabia (USB).

În preferințele chișinăuienilor mai rămân foștii primari Dorin Chirtoacă și Ruslan Codreanu. Alți candidași ar acumula în total peste cinci la sută dintre voturi.

Asociația Sociologilor și Demografilor

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram