/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Un bărbat din Strășeni, bătut până la moarte, de colegul de pahar. A fost găsit cu fața însângerată și răni pe tot corpul

23 septembrie 2019, ora 11:02

Un bărbat de 37 de ani din satul Pănășești raionul Strășeni a decedat ieri după ce a fost bătut de către un consătean. Poliția a fost alertată de către o femeie din aceeași localitate, care a găsit-o pe victimă, în curtea casei sale, pe un scaun. Bărbatul avea fața însângerată și răni pe corp.

Victima împreună cu agresorul au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-ar fi iscat un conflict. Conflictul verbal a degenerat în bătaie, unde bărbatul de 35 ani, la fel locuitor al satului Pănășești, i-a aplicat lovituri victimei cu pumnii și picioarele peste tot corpul, până ce acesta a căzut la sol.

„Ulterior, agresorul a anunțat concubina victimei să meargă să-l ia acasă. Între timp, victima, fiind ajutată de un alt consătean, a ajuns acasă unde a decedat până la venirea medicilor”, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, pentru tv8.md.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Bănuitul a fost reținut pentru 72 ore. Alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram