Covoarele moldovenești au ajuns să fie apreciate la cel mai înalt nivel și în Europa. Mai exact, este vorba despre cele produse în vestul țării, la Ungheni.

Renumiți experți și bloggeri au scris despre calitatea înaltă și designul unic al celor fabricate de compania „Covoare Ungheni”, cunoscută în Europa sub denumirea de Moldabela. De exemplu, cea mai populară bloggeriță în domeniul designului interior din Marea Britanie a scris: „Covoarele moldovenești sunt mai mult decât doar niște accesorii: ele sunt o expresie a creativității, o formă de artă și o parte a identității culturale”.

Iar o altă expertă din Spania a rămas plăcut surprinsă de stilul covoarelor, care, scrie ea, s-a încadrat perfect în cromatica locuinței sale: „Covoarele îmbină simplitatea și finețea, evitând supraîncărcarea designului. Acesta e secretul succesului. Am ales colecția datorită designului și culorilor, atât de clade și elegante”.

Nu e de mirare că părerea experților coincide cu cea a cumpărătorilor. Clienții au lăsat doar recenzii pozitive atunci când au ales să procure covoare din magazinele online. Acest lucru, la fel este o noutate pentru companie. Ca să fie mai aproape de cumpărători, „Covoare Ungheni” a decis să renunțe la intermediari și să se lanseze pe platformele online.

NICOLAS NICULA, PREȘEDINTE CS „COVOARE UNGHENI”: „Interesele consumatorului final deseori sunt diferite de interesele acestui lanț, care stă între producător și consumatorul final”.

Acum covoarele pot fi procurate din orice colț al lumii, la un preț avantajos, pe mai multe site-uri. Printre acestea și Amazon – cel mai mare magazin de comerț online din lume.

NICOLAS NICULA, PREȘEDINTE CS „COVOARE UNGHENI”: „Noi singuri nu ne-am așteptat la așa ceva. Recenziile cumpărătorilor sunt practic toate doar cinci stele”.

Covoarele companiei „Covoare Ungheni” sunt fabricate din lână fină, biodegradabilă și, desigur, de cea mai înaltă calitate. Acestea sunt hipoalergenice, întrucât nu acumulează praf. Stilul fiecăruia este creat în mod individual, iar în colecție puteți găsi peste 7500 de designuri unice.

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!