/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cebotari îi aduce acuzații lui Năstase: „Este o încălcare extrem de gravă”

missing
24 septembrie 2019, ora 15:19

Deputatul Vladimir Cebotari, care este candidatul Partidului Democrat la funcția de primar al Chișinăului, îl acuză pe Andrei Năstase că s-a lansat în campania electorală mai devreme decât permite legislația. Democrații au sesizat ilegalitatea autorităților competente, dar spun că acestea nu reacționează.

Vladimir Cebotari a amintit că orice candidat își poate începe campania electorală  din momentul înregistrării la Consiliul Electoral, dar Andrei Năstase s-a lansat sâmbătă în campania electorală, deși este înregistrat abia astăzi.

„Au distribuit materiale care au fost finanțate din fondul electoral de unde nu aveau dreptul să cheltuie niciun leu. Această încălcare este una extrem de gravă. Despre ce să vorbim în continuare, dacă ministrul de Interne se consideră că are imunitate?  Instituțiile statului sunt absolut pasive în a lua o atitudine. Nu există nicio intenție ca aceste alegeri să fie corecte”, a declarat Cebotari în cadrul unui briefing de presă organizat în fața Primăriei.

În timpul declarațiilor, democratul a fost practic „acoperit verbal” de un alt candidat la Primăria Chișinău, Vitalie Voznoi, care se arăta indignat de faptul că Cebotari participă la scrutinul electoral.

„Nu-mi place că un asemenea personaj planifică să fie primar”, a comentat Voznoi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram