/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Alegerile sunt mai simple cu TV8.md. Cunoaște-ți candidații la funcțiile de primari sau deputați din localitatea ta

missing
24 septembrie 2019, ora 13:38

Te pornești la vot, dar nu știi pe cine să alegi? Pe pagina alegeri.tv8.md te ajutăm să-ți cunoști mai bine candidații la funcția de primar sau deputat din localitatea ori circumscripția în care locuiești. 

Tot ce trebuie să faci este să accesezi harta raioanelor și municipiilor, să selectezi localitatea care te interesează și să vezi lista candidaților care s-au înregistrat în cursa electorală, partidele din care fac parte sau dacă sunt candidați independenți. Tot pe pagina fiecărui candidat poți găsi date biografice, informații despre averea declarată, la ce alegeri a mai participat anterior, ce șanse îi oferă sondajele de opinie și, de asemenea, îi poți adresa o întrebare.

Dacă locuiești în una dintre cele patru circumscripții electorale unde vor avea loc alegeri pe 20 octombrie, accesează rubrica Alegeri Parlamentare Noi, unde se găsesc informații despre candidații din circumscripțiile: 33, 17, 50 și 48.

Tot aici poți sesiza o încălcare pe care ai observat-o în timpul campaniei. Pentru aceasta e necesar să completezi câmpurile libere, să atașezi fișiere foto sau video, dacă ai, și apoi să ne-o trimiți, iar noi vom verifica informația și vom face o știre.

În noaptea și a doua zi după alegeri, pe alegeri.tv8.md veți putea accesa rezultatele scrutinului electoral. 

Alegerile sunt mai simple cu TV8.md!

Pagina alegeri.tv8.md a fost realizată cu sprijinul Asociației Promo-LEX din sursele Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram