Ruslan Codreanu, unicul care a cerut înregistrarea în cursa electorală pentru Primăria Chișinău în calitate de candidat independent, zice că ar putea să nu fie înregistrat de către Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală din Chișinău (CECEM)

Decizia nu a fost luată, o ședință ar urma să aibă loc abia mâine, însă, Ruslan Codreanu declară că din informațiile preliminare pe care le deține, circa 800 de semnături ar putea să nu fie validate, iar în consecință, numărul semnăturilor colectate ar putea să fie insuficient pentru înregistrarea acestuia în cursă.

„Am primit rezultatele preliminare de la organele electorale. Lanțul piedicilor și sabotărilor se apropie de sfârșit prin neînregistrare. Fiecare din cele 10 454 de semnături nu au contat”, a comentat Codreanu pe pagina sa de Facebook.

În total, 21 de persoane au cerut să fie înregistrate în cursa electorală pentru funcția de primar de Chișinău, cu excepția lui Codreanu toți sunt reprezentanți ai partidelor politice. Deocamdată nu există decizii finale în privința înregistrării tuturor celor 21 de candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!