/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Codreanu, unicul candidat independent din cursa pentru Primăria Chișinău, spune că ar putea să nu fie înregistrat

missing
25 septembrie 2019, ora 18:53

Ruslan Codreanu, unicul care a cerut înregistrarea în cursa electorală pentru Primăria Chișinău în calitate de candidat independent, zice că ar putea să nu fie înregistrat de către Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Municipală din Chișinău (CECEM)

Decizia nu a fost luată, o ședință ar urma să aibă loc abia mâine, însă, Ruslan Codreanu declară că din informațiile preliminare pe care le deține, circa 800 de semnături ar putea să nu fie validate, iar în consecință, numărul semnăturilor colectate ar putea să fie insuficient pentru înregistrarea acestuia în cursă.

„Am primit rezultatele preliminare de la organele electorale. Lanțul piedicilor și sabotărilor se apropie de sfârșit prin neînregistrare. Fiecare din cele 10 454 de semnături nu au contat”, a comentat Codreanu pe pagina sa de Facebook.

În total, 21 de persoane au cerut să fie înregistrate în cursa electorală pentru funcția de primar de Chișinău, cu excepția lui Codreanu toți sunt reprezentanți ai partidelor politice. Deocamdată nu există decizii finale în privința înregistrării tuturor celor 21 de candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram