/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Candidatul PPEM la șefia capitalei: „În 20 de ani am ajuns să trăim într-un oraș urât de care este rușine”

missing
25 septembrie 2019, ora 15:49

Candidatul Partidului Popular European din Moldova (PPEM), Dumitru Țîra, s-a lansat astăzi în campania electorală. Odată cu aceasta, Țâra a dat start acțiunii de responsabilizare civică „Zâmbește e gratis. Votează e important”, ce are drept scop mobilizarea electoratului pentru alegerile din 20 octombrie curent. 

„În această campanie vă invit să le zâmbim ironic candidaților politicieni care se laudă cu merite pentru care noi deja am achitat. Trăiesc în Chișinău totă viața și mereu m-am gândit la oamenii cu care am lucrat, deștepți și onești. Mi-am dat seama că acum este acel moment când pot să mă implic, să ajut aici acasă”, a spus Dumitru Țîra.

Candidatul PPEM a mai declarat că prioritatea sa vor fi oamenii care trăiesc în municipiul Chișinău, iar funcționarii care sunt implicați în scheme de corupție vor fi concediați și trași la răspundere.

„Orașul Chișinău este despre oamenii care vorbesc și nu-i ascultă nimeni, care muncesc și speră că va fi mai bine, dar se scaldă în corupție. Trebuie să construim un oraș de care să ne mândrim și să ne bucurăm. Un oraș curat cu parcuri, grădinițe și drumuri bune. Vreau un oraș în care suburbiile să trăiască bine. Toți suntem responsabili de viitorul capitalei. Acest viitor este despre încrederea pe care o investim într-un singur om”, a punctat Dumitru Țîra.

Candidatul PPEM este de părere că în 20 de ani chișinăuienii  au ajuns să  trăiască într-un oraș urât de care este rușine.

„Nu mai vreau așa. Doresc concepte de stil pentru cartiere. Nu este ok ca molurile din Chișinău să fie unicele locuri de distracție. Am citi destul de mult despre care trebuie să fie prioritățile unui oraș modern, asta însă am înțeles că nu este despre Chișinău”, a declarat Țîra.

În prezent, pentru funcția de primar la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 în circumscripția electorală municipală Chișinău au fost înregistrați următorii candidați: Victor Chironda, Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valeriu Munteanu, Valerii Klimenco și Vitalie Voznoi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram