Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la funcția de primar al municipiului Chișinău, Vladimir Cebotari, s-a lansat astăzi în campania electorală. În cadrul evenimentului, dânsul a spus că a decis să candideze la șefia capitalei pentru că îl macină problemele cu care se confruntă orașul. 

„Aici urmează să înceapă lupta pentru Chișinău. Sunt convins că împreună putem rezolva acele proleme cu care se confruntă cetățenii. Vom avea o Primărie nepolitizată și transparentă. Vom construi Chișinăul cu drumuri bune și luminate, cu transport modern și curți bine amenajate”, a declarat Vladimir Cebotari.

Totodată, candidatul PDM la șefia capitalei a promis că va elimina problemele din domeniile: educație, protecție socială și economie.

„Nu vom avea cazuri când copilașii nu pot să se înscrie la grădinițe. Pentru pensionari vom crea o nouă funcție de controlor de sector. Ei vor fi responsabili de sesizarea autorităților cu privire la neregulile depistate. Vom veni cu programe de stimulare a economiei municipiului. Vom încuraja crearea infrastructurii pentru investitori”, a spus Vladimir Cebotari.

De asemenea, democratul este de părere că până în prezent multe probleme cu care se confruntă locuitorii municipiului Chișinău nu au fost rezolvate.

În prezent, pentru funcția de primar la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 în circumscripția electorală municipală Chișinău au fost înregistrați următorii candidați: Victor Chironda, Ion Ceban, Andrei Donică, Teodor Cârnaț, Valeriu Munteanu, Valerii Klimenco și Vitalie Voznoi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!