/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Cum i-au explicat lui Codreanu membrii CECEM cele peste o mie de semnături invalide pentru înregistrarea lui în cursa electorală

missing
26 septembrie 2019, ora 20:18

Ruslan Codreanu, ex-primarul interimar al capitalei, care intenționa să candideze independent la alegerile locale din 20 octombrie, dar nu a fost înregistrat, spune că explicațiile celor de la Consiliul Electoral de Circumscripție (CECEM) de ce i-au invalidat peste o mie de semnături diferă de la o zi la alta.  

Codreanu susține că ieri, când i s-au dat rezultatele preliminare și a fost anunțat că circa opt sute de semnături ar fi invalide, explicația a fost că nu era indicată suburbia de unde au fost colectate, iar azi, când i s-a spus că peste o mie de semnături nu sunt conforme, explicația a fost că „există bănuieli rezonabile precum că a semnat o singură persoană”. Declarațiile au fost făcute de Ruslan Codreanu în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Codreanu a declarat că va contesta la Comisia Electorală Centrală (CEC) decizia Consiliului electoral prin care i s-a refuzat înregistrarea în cursă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram