/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Veste bună pentru locuitorii capitalei: Primele două magazine Kaufland și-au deschis azi larg ușile pentru cumpărători

missing
26 septembrie 2019, ora 21:09

Veste bună pentru locuitorii municipiului Chișinău. Primele două magazine Kaufland Moldova, situate în sectoarele Botanica şi Ciocana din capitală și-au deschis astăzi larg ușile pentru cumpărători. Magazinele au o suprafață comercială de peste 7 500 de metri pătrați, 650 de locuri de parcare și se poate mândri cu cea mai lungă vitrină asistată din lume. Sute de oameni au format cozi la case, iar unele rafturi au fost golite chiar din prima zi.

Gama de produse comercializate în magazinele Kaufland include mii de produse, iar scopul magazinului este să ofere clienților o experiență echitabilă la cumpărături, prin gama diversificată de produse, prin calitate și prospețime, la prețuri rezonabile.

CRISTINA ARAMĂ, PR MANAGER KAUFLAND MOLDOVA: „Începând cu 2016, am investit 85 de milioane de euro în dezvoltarea companiei în Republica Moldova. Am investit nu doar în infrastructura magazinului, am investit în oamenii buni pe care îi vedeți angajați la Kaufland. Ceea ce vedeți astăzi aici, este rezultatul muncii acestor ani. Este o investiție la 360. O investiție în viitorul nostru, al tuturor”.

Angajații Kaufland sunt o resursă de neprețuit. Peste 750 de persoane s-au alăturat companiei în această călătorie către satisfacția clienților. Astfel, aceștia beneficiază de condiții de muncă la cel mai înalt nivel, tichete de masă, abonament la săli de sport și plăți aniversare.

Kaufland se implică activ în protecția mediului, astfel încât și-a dezvoltat propriul sistem de colectare a deșeurilor generate din activitățile sale. Una dintre acestea ar fi instalarea presei de carton. Măsura este o componentă a strategiei Kaufland de a deveni un magazin verde. Aceasta îi va permite să acopere o parte din cota de reciclare pentru carton, în mod individual.

Iar pentru că Kaufland este un precursor al inovării în domeniul protecției mediului, magazinele au staţii publice de încărcare a automobilelor electrice. Acestea sunt amplasate în parcări și funcționează non-stop.

Cu pungile pline, cumpărătorii au spus că magazinele Kaufland le-au adeverit așteptările, prețurile accesibile i-au uimit cel ai mult: „Foarte, foarte comod. Din toate punctele de vedere e bine”; „Chiar din prima zi cu televizorul? Așa-i. Dacă trebuie, de ce să nu cumpărăm? În general, cum vi se pare magazinul? Noi magazinul îl știm, deoarece suntem din Germania și cumpărăm des”; „Suntem impresionate. Managerii, vânzătorii sunt foarte amabili. Te duc de mânuță și îți arată”.

Kaufland este una dintre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine și mai mult de 150.000 de angajați în șapte țări. În vara anului 2015, Kaufland a început proiectul de dezvoltare și extindere în Republica Moldova. În planurile de extindere este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram