Ex-deputatul PD Constantin Țuțu, cercetat penal. A fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

27 septembrie 2019, ora 12:07

Fostul deputat din Partidul Democrat (PDM) Constantin Țuțu este cercetat penal de Procuratura Anticorupție (PA). Recent, pe numele acestuia Judecătoria Chișinău a emis mandat de arestare preventivă pentru un termen de 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către reprezentanții Procuraturii Anticorupție. 

Potrivit procurorilor, Țuțu este cercetat pentru trafic de influență.

Mandatul de arestare preventivă a fost emis de magistrați în lipsa lui Constantin Țuțu. Oamenii legii deocamdată nu cunosc, dacă fostul deputat se află sau nu în țară.

De aproximativ două luni, de când s-a schimbat puterea la Chișinău, Țuțu nu a apărut în spațiul public. Ultima oară, presa a scris despre el când a fost surprins într-un local din Odessa.

Recent, la emisiunea Cutia Neagră de la TV8, fostul său coleg din Parlament Andrian Candu spunea că acesta a dispărut din viața publică, pentru că s-a dezamăgit de politică și de rezultatele Partidului Democrat (PDM) la ultimele alegeri. Acesta spunea atunci că nu știe unde se află acum Constantin Țuțu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram