Astăzi, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a Maratonului Internațional Chișinău. Startul competițiilor a fost dat acum o oră.

La competiție participă alergători amatori și sportivi profesioniști din Moldova și alte 50 de țări. Aceștia concurează pe 4 distanțe selectate din timp: „5 km by Herbalife”, „10 km by Naturalis”, „21 by Technosoft” sau „42 km by #BeActive”.

Startul general al curselor a fost dat la ora 09.00. Cu cinci minute mai devreme, la ora 08.55, a fost anunțat startul pentru sportivii în scaune rulante și asistenții lor, care concurează în cadrul categoriei „Marathon for All”.

Astăzi, în cadrul „Chișinău Marathon”, va avea loc și cursa distractivă de familie „Fun Run by Iute Credit”, la care poate participa orice doritor. Toți participanții vor primi cadou un tricou de marcă cu logo-ul „Chișinău International Marathon”. Participarea la cursă este gratuită.

În legătură cu desfășurarea competiției de astăzi, în oraș este restricționat traficul pe mai multe străzi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!