/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Șor, despre „portițele” clandestine de la Aeroportul din Chișinău: „Este o invenție a noii guvernări”

29 septembrie 2019, ora 21:14

Declarațiile despre „portițele” clandestine de la Aeroportul Internațional Chișinău, care au existat pe timpul guvernării Partidului Democrat, sunt doar niște invenții ale actualei guvernări, spune deputatul Ilan Șor, care a apărut azi într-un interviu la Televiziunea Centrală, post TV afiliat Partidului ȘOR. Interviul a fost făcut la distanță, întrucât deputatul nu se află în țară deja a treia lună.

„Nu pot să comentez declarațiile deplasate ale actualei guvernări. Ei vor să arate poporului show-uri. Nu se pot lăuda cu majorări de pensii, nu pot spune că au majorat salarii sau că s-au mărit veniturile din impozite la bugetul statului și sunt nevoiți să facă aceste declarații deplasate”, a spus Șor în interviu.

Recent, șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a spus, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8 că la Aeroportul din Chișinău existau câteva așa-zise portițe, prin care se putea ieși din țară în mod clandestin, fără trecerea controlului pașapoartelor și fără ca în bazele de date ale Poliției de Frontieră să se păstreze informații despre aceste treceri.

Se presupune că aceste „portițe” erau utilizate de către un grup restrâns de persoane influente, apropiate fostei conduceri a Republicii Moldova, inclusiv și de Ilan Șor, care controla compania concesionară a Aeroportului – „Avia Invest”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram