Declarațiile despre „portițele” clandestine de la Aeroportul Internațional Chișinău, care au existat pe timpul guvernării Partidului Democrat, sunt doar niște invenții ale actualei guvernări, spune deputatul Ilan Șor, care a apărut azi într-un interviu la Televiziunea Centrală, post TV afiliat Partidului ȘOR. Interviul a fost făcut la distanță, întrucât deputatul nu se află în țară deja a treia lună.

„Nu pot să comentez declarațiile deplasate ale actualei guvernări. Ei vor să arate poporului show-uri. Nu se pot lăuda cu majorări de pensii, nu pot spune că au majorat salarii sau că s-au mărit veniturile din impozite la bugetul statului și sunt nevoiți să facă aceste declarații deplasate”, a spus Șor în interviu.

Recent, șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a spus, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8 că la Aeroportul din Chișinău existau câteva așa-zise portițe, prin care se putea ieși din țară în mod clandestin, fără trecerea controlului pașapoartelor și fără ca în bazele de date ale Poliției de Frontieră să se păstreze informații despre aceste treceri.

Se presupune că aceste „portițe” erau utilizate de către un grup restrâns de persoane influente, apropiate fostei conduceri a Republicii Moldova, inclusiv și de Ilan Șor, care controla compania concesionară a Aeroportului – „Avia Invest”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!