/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ce a decis IGP la ședința urgentă organizată după accidentul de la Buiucani

missing
30 septembrie 2019, ora 21:09

Inspectoratul General al Poliției a decis să deschidă o Linie Fierbinte unde cetățenii pot oferi sau primi informații ce vizează accidentul produs în sectorul Buiucani al capitalei cu implicarea unui troleibuz. Puteți suna la numerele de telefon: (022) 868-113 și 868-112.

Anunțul a fost făcut după ce la IGP a fost convocată o ședință de urgență în care s-a discutat despre accident. Persoanelor care au avut de suferit le este oferit întreg suportul medical și psihologic din partea Ministerului Sănătății.

„În cadrul ședinței, au fost stabilite mai multe măsuri în vederea excluderii pe viitor a cazurilor similare. Detaliile și acțiunile ulterioare vor fi oferite mâine, în cadrul unei conferințe de presă, unde vor fi și date actualizate și complete despre toate circumstanțele în care s-a produs accidentul”, anunță IGP.

Inspectoratul General al Poliției al Ministerului Afacerilor Interne s-a întâlnit în ședință de lucru în regim de urgență pentru a lua măsurile necesare în urma accidentului produs la ora 14:08, la intersecția bulevardului Alba Iulia cu strada Onisifor Ghibu, unde o mașină de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz.

/FOTO/ INP oferă detalii despre accidentul de la Buiucani: „Șoferița Porsche-ului a condus cu viteză excesivă și a trecut la culoarea roșie”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram