Procurorul general interimar Dumitru Robu afirmă că ultimele dezvăluiri făcute de Ilan Șor, cu referire la geanta de bani pe care i-ar fi transmis-o Vlad Filat lui Igor Dodon, vor fi verificate.

„O să investigăm informația lansată în spațiul public”, a comentat scurt Dumitru Robu, solicitat de TV8.

Acesta a precizat că vor fi verificate inclusiv acțiunile deputatului Ilan Șor, care a cunoscut situația și ar fi tăinuit actul de corupere.

„O să verificăm toate acțiunile. Ale tuturor persoanelor vizate”, a dat asigurări Robu.

Deputatul Ilan Șor a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru Televiziunea Centrală că fostul prim-ministru Vlad Filat i-a transmis lui Igor Dodon o geantă cu trei milioane de dolari, pentru ca acesta să-l voteze pe Nicolae Timofti în funcția de președinte, în martie 2012. Banii ar fi fost luați de la Banca de Economii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!