/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Nicu Țărnă vorbește despre divorț! Cum a ajuns la despărțire și în ce relații este acum cu fosta lui soție

missing
30 septembrie 2019, ora 17:34

Unul dintre motivele divorțului din cuplul Nicu și Cristina Țărnă a fost lipsa de comunicare. Totuși, cei doi au rămas în relații bune și continuă să comunice, spune interpretul. Acesta a vorbit în premieră despre despărțirea de fosta lui soție, la emisiunea „Iubește viața” cu Tatiana Granciuc, de la TV8. 

„Pur și simplu eu îmi caut de viața mea, ea își caută de viața ei. A fost mai puțină comunicare, mai puțină atenție, și asta duce la diferite momente. Noi comunicăm și până în ziua de astăzi, nu e cum se aude la alții, cu scânteie și tunete. Nu vreau să povestesc prea multe, căci e o istorie personală (…). Faptul că am ajuns să divorțăm este un semn că lucrurile au început să nu mai meargă”, a spus Nicu Țărnă.

Actorul și solistul trupei „Gândul mâței” spune totuși că nu încetează să creadă în iubire: „Dragoste există și ea oricum domină, ea mișcă totul în lumea asta, nu trebuie să disperi (…). Acea dragoste cu fluturi în burtă e mai mult o chestie de adolescență, dar… sunt foarte încrezător că dragostea există și trebuie să existe”, a mai spus Nicu Țărnă.

Despre divorțul dintre cei doi a scris recent Cristina Țărnă pe rețelele de socializare. Aceasta a spus că despărțirea dintre ei s-a produs de aproape un an, dar toamna aceasta au divorțat „pe hârtie”.

Urmărește emisiunea „Iubește viața” cu Tatiana Granciuc, de luni până vineri, la ora 16:45, la TV8. 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram