După ce aseară Ilan Șor a spus în cadrul unui interviu la Televiziunea Centrală că Vlad Filat l-a plătit pe Igor Dodon cu trei milioane de euro pentru ca să-l voteze pe Nicolae Timofti la funcția de președinte al Republicii Moldova, azi, avocații fostului premier au publicat o reacție din partea clientului lor. Filat spune că este gata să dea declarații în fața procurorilor anticorupție. 

„În toți acești patru ani de când sunt încarcerat nu am comentat niciodată minciunile și aberațiile expuse de către Șor. Nu am făcut acest lucru din motivul că nu am dorit să cobor la nivelul unui escroc, mincinos și laș. Având în vedere ultimele declarații grave ale acestui individ care mă vizează pe mine, dar și cel puțin alte două persoane, ex-președintele RM și actualul președinte al RM, mă obligă să ofer o reacție. Însă, datorită faptului că Procuratura Anticorupție s-a autosesizat și urmează să investigheze cele declarate de fugarul Șor, pentru a nu afecta acțiunile de investigație, țin să precizez că voi face declarații în fața procurorilor. Acest ticălos pe nume Șor trebuie să răspundă pentru declarațiile calomnioase.

Ce nu înțelege Ilan Shor, dar și alții, că poți fugi de oricine, dar de sine nu poți fugi. Va veni timpul când nu doar va fi nevoit să fugă, dar și să răspundă pentru vorbele și faptele săvârșite, dar și pentru multe, multe minciuni care au distrus oameni și familii”, a comentat Filat.

În luna februarie a acestui an, în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare, Ilan Șor a ieșit într-o conferință de presă la care a prezentat o geantă neagră și a spus că în acea geantă s-au aflat „multe lucruri”, pe care Igor Dodon le-ar primit de la el.

După declarațiile lui Ilan Șor de aseară, procurorul general interimar Dumitru Robu a spus că procurorii vor investiga subiectul dat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!