/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

100 000 de vizualizări pe platforma Campanii.TV8.md. Vă mulțumim!

missing
01 octombrie 2019, ora 19:24

La mai puțin de două luni de la lansare, platforma inițiativelor civice și cetățenilor activi CAMPANII.TV8.MD  a  înregistrat deja peste 100 000  de vizualizări și circa 20 000 de utilizatori, care au vizitat site-ul.

În această perioadă au fost lansate 19 campanii, care reprezintă inițiative din diferite domenii – promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, susținerea producătorilor autohtoni, campanii anticorupție, probleme de mediu, protecția animalelor etc.

Top 3 campanii: 

1Copilărie fără mită, care este o inițiativă anticorupție, lansată de AO „Părinți Solidari”;

2 Comunități incluzive prin dialog și participare, care promovează drepturile oamenilor cu dizabilități din or.Bălți, lansată de activista Diana Grosu;

3 Susținem producătorii agricoli autohtoni, care promovează târgurile de roadă locală, unde locuitorii capitalei pot procura direct de la producătorii autohtoni diverse produse – legume, fructe, pomușoare, miere, dulcețuri, levănțică, ș.a.

Dacă aveți o inițiativă, despre care vreți să cunoască cât mai multe persoane, sunteți așteptați cu drag să publicați detalii și informații despre aceasta pe platforma inițiativelor civice campanii.tv8.md.

Campanii.tv8.md  este o platforma web lansată de TV8, care este destinată cetățenilor activi și societății civile. Unul din scopurile platforme este de a încuraja, promova și susține informațional societatea civilă din Republica Moldova și de a contribui la diseminarea celor mai bune practici, experiențe și idei. Un alt scop este de a aduna în același loc cât mai multe inițiative frumoase, oameni social activi, echipe tinere sau deja cu proiecte de succes în spate, pentru a consolida comunitățile și cetățenii, care generează și promovează schimbări pozitive.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram