La mai puțin de două luni de la lansare, platforma inițiativelor civice și cetățenilor activi CAMPANII.TV8.MD  a  înregistrat deja peste 100 000  de vizualizări și circa 20 000 de utilizatori, care au vizitat site-ul.

În această perioadă au fost lansate 19 campanii, care reprezintă inițiative din diferite domenii – promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, susținerea producătorilor autohtoni, campanii anticorupție, probleme de mediu, protecția animalelor etc.

Top 3 campanii: 

1Copilărie fără mită, care este o inițiativă anticorupție, lansată de AO „Părinți Solidari”;

2 Comunități incluzive prin dialog și participare, care promovează drepturile oamenilor cu dizabilități din or.Bălți, lansată de activista Diana Grosu;

3 Susținem producătorii agricoli autohtoni, care promovează târgurile de roadă locală, unde locuitorii capitalei pot procura direct de la producătorii autohtoni diverse produse – legume, fructe, pomușoare, miere, dulcețuri, levănțică, ș.a.

Dacă aveți o inițiativă, despre care vreți să cunoască cât mai multe persoane, sunteți așteptați cu drag să publicați detalii și informații despre aceasta pe platforma inițiativelor civice campanii.tv8.md.

Campanii.tv8.md  este o platforma web lansată de TV8, care este destinată cetățenilor activi și societății civile. Unul din scopurile platforme este de a încuraja, promova și susține informațional societatea civilă din Republica Moldova și de a contribui la diseminarea celor mai bune practici, experiențe și idei. Un alt scop este de a aduna în același loc cât mai multe inițiative frumoase, oameni social activi, echipe tinere sau deja cu proiecte de succes în spate, pentru a consolida comunitățile și cetățenii, care generează și promovează schimbări pozitive.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!